Симфоничен метъл ще звучи в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:15 / 12.12.2018
2856
За втори път Пловдив ще е домакин на българския фестивал за симфоничен метъл. В античната зала на Военния клуб среща ще си дадат най-утвърдените през последните години български банди в този стил на музиката. На 16 декември от 18,00 часа на сцената ще се качат Aegonia (София), Bendida (София), Enthronement (Пловдив), Ghost Warfare (Хасково), Mystica (София), The A.X.E. Project (София). За първи път на симфоничната сцена ще се качат и утвърдените Claymore (Русе), които са специални гости на събитието.

Всичките банди ще представят своята авторска музика в един своеобразен маратон в рамките на деня. Зимната симфоник приказка ви очаква. Всички фенове на стила ще имат възможност да се снабдят с артикули на бандите от мърчандайз секцията, която ще бъде обособена в залата. Каним всички почитатели на родният симфоничен метъл да подкрепят любимите си банди и заедно с тях да се потопят в една приказна атмосфера. Вратите се отварят в 17:30 ч.

Билети вече се продават в Music Center / Музикален Център, ул. "Отец Паисий" 3, Пловдив. Първите 100 билета ще са на цена от 10 лева. След изчерпването им цената за билет става 12 лева. В деня на фестивала във Военния клуб цената ще бъде 15 лева. За по-голям комфорт на феновете и по-добрата организация на фестивала местата в клуба са ограничени до 500.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).