Шофьорът от мелето в "Северен“ - популярен поп-фолк изпълнител

Автор: Георги Василев
Коментари (11)
11:11 / 28.09.2020
14379
Шофьорът, който по-рано днес се обърна по таван с джипа си "Нисан Терано“, е 38-годишният поп-фолк изпълнител Наско Терзиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мъжът, който стана известен покрай участието си в проекта "Стани поп-фолк звезда“ се е разминал без наранявания от мелето, при което колата му се удари в електрически стълб и се обърна по таван.

"Предприех изпреварване на улица "Георги Бенев“, не карах бързо. Не прецених нещата. За да не ударя колата, която изпреварвах натиснах спирачка и моят автомобил се подхлъзна на мократа пътна настилка“, разказа с усмивка Терзиев пред наш репортер. Той не е пострадал сериозно при удара, но е преживял сериозен шок.

Атанас Терзиев се занимава с пеене от дете, като предпочита балканските и народни жанрове. Той става популярен с участието си в конкурса "Стани поп-фолк звезда“, в който участва през 2009 г. и завършва на второ място. По-късно има редици концерти из цялата страна с певицата Ивана.

Цялото изказване на Наско Терзиев гледайте в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).