Шофьорката на БМВ-то се предаде, полицията я пусна

Автор: Васил Динев
Коментари (17)
08:56 / 13.04.2016
7768
Водачката на беемвето, която бе замесена в инцидент близо до мол "Пловдив", сама се е явила в полицията, научи Plovdiv24.bg от ОД МВР. Срещу нея обаче няма подадена жалба, тъй като другият участник в ПТП-то не е сигнализирал за катастрофата. По тази причина тя е освободена.

Сигналът на очевидец:

"Здравейте, на 7 април вечерта на бул. "Свобода" отстрани на мола жена, караща БМВ (изпращам ви снимка ), блъсна момче с мотор и избяга!

Момчето стана от земята, свали си каската и тръгна да я гони, тъй като колата чакаше на светофара. След като жената видя, че той тръгна след нея, направи няколко неправилни маневри и избяга!!!", твърди очевидецът.

От ОД МВР Пловдив потвърдиха за катастрофата. Сигналът за нея е получен малко преди 18,30 часа снощи. Пострадалият е без сериозни травми, а алкохолната му проба е отрицателна. Водачката се издирва от служители на Второ РУП.


Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).