Шофьорчета с голямо самочувствие, но слаба подготовка тормозят пловдивчани

Автор: Георги Кирилов
Коментари (34)
15:31 / 25.06.2020
14183
Бесен пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво е станал свидетел преди дни на едно от оживените кръстовища в града под тепетата. 

Става дума за пресечната точка между булевардите "Никола Вапцаров" и "Македония". Човекът е пазарувал в един от магазините в района. Той напуска паркинга на търговския обект и търпеливо чака да направи ляв завой.

Именно тогава водач на лек автомобил "Опел" с регистрационен номер РВ 4393 ТХ едва не предизвиква пътнотранспортно произшествие, след като най-нагло нарушава закона, сипейки нецензурни думи по адрес на снимащия пред децата му. Псувните на водача с опела са били типично пловдивски, по думите на читателя ни, тоест тук не става въпрос за това кой е от село, кой е от Смолян, Хасково или друго населено място, което често става причина за дискусии.

На всеки може да се случи да сбърка поради невнимание, непознаване на закона или дори целенасочено. Лошото е, че често това води до саморазправа, от която никой не печели, понеже в повечето случаи нарушителят не търпи критика. 

Повече - гледайте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).