Шофьорчета от Пазарджик, Чирпан и Първенец карат напушени из Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
17:25 / 24.11.2020
10880
Шестима водачи са задържани за престъпления по пътищата- шофиране на нерегистрирани превозни средства и под въздействие на наркотични вещества. Около 20,30 часа на 23 ноември в село Първенец служители на Първо РУ извършили проверка на водач на "Киа". По надлежния ред е установено, че 21-годишно момиче управлявало автомобила под въздействието на марихуана и амфетамин.

Няколко часа по-късно служители на същото районно се натъкнали и на 24-годишен водач от Пазарджик, шофирал дрогиран по пловдивски булевард. Младият мъж предприел пътуване със своя "Крайслер" след употреба на амфетамин.

Да шофира след употреба на коктейл от наркотични вещества е установен и водач на "Хонда". 26-годишен мъж от Чирпан бил спрян за проверка от служители на Трето РУ малко след 23,10 часа на 23 ноември. Техническото средство реагирало положително на кокаин, опиати и амфетамин.  

Сигнал за настъпило ПТП със самокатастрофирало лице е подаден вчера малко преди 20,00 часа в РУ Труд. Установено е, че 23-годишен жител на село Малък Чардак, управлявал собствения си "Мерцедес" при движение с несъобразена скорост в ляв завой, губи  контрол над автомобила, излиза от дясно и се удря в паркиран на тротоара "Опел". Водачът е тестван за употреба на наркотици, като пробата му е отчела положителен резултат - употреба на амфетамин и бензодиазепини.  

В РУ Асеновград е започната предварителна проверка за извършено престъпление по чл. 345 ал 2 от НК. 55- годишен жител на гр. Лъки бил установен от проверяващите да шофира нерегистриран мотопед "Хонда". Двуколесното превозно средство било спряно от униформените на територията на гр. Лъки, а водачът бил и неправоспособен.

Лек автомобил "Мазда", управляван от 19-годишен, бил проверен на територията на Съединение. Превозното средство било с поставени чужди регистрационни номера. По случая е започнато бързо производство.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).