Шофьор на маршрутка: Пич, това място отпред е само за познати на шофьора! Трябва да се качиш отзад!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
11:30 / 02.06.2012
13831
Здравейте, искам чрез вашия сайт да подам сигнал за грубо отношение на шофьор по маршрутна линия №4, на което станах не само свидетел, а и потърпевш", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.  

Вижте цялото писмо на възмутения гражданин, а коментарите оставяме на вас!
 
"На 27 май, около 9:40 мин. сутринта се е качих на маршрутка с регистрационен номер PB5038 от спирката на Камела в кв. Кючюк Париж. Вместо "добър ден" бях посрещнат с изключително грубото: "Пич, това място отпред е само за познати на шофьора! Трябва да се качиш отзад!". Нищо не отговорих и на следващата спирка се преместих. Като оставим на страна недопустимото обръщение от водач към пътник с "Пич", искам да попитам има ли забрана за пътниците да не се возят отпред в маршрутките, понеже местата били за познати на шофьорите и ако да, не трябва ли да се извести по някакъв начин с табелка или да се заключва вратата, вместо да срещаме подобно грубо и нискоинтелигентно отношение за сметка на даденото левче?! Та нали заплатите им идват от нашите левчета?! Все пак не живеем в третия свят!

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).