Шофьор: Да се чуди човек накъде да хване, ако спазва знаците!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:54 / 21.06.2023
4522
Разнопосочни знаци объркват шофьори на пловдивско кръстовище, разбра Plovdiv24.bg. Във фейсбук мъж е публикувал снимката, направена на кръстовище на бул. "Дунав".

Кръстовището на "Дунав" с "Карловска". Да се чуди човек накъде да хване, ако спазва знаците! И как от лява лента ще се завива надясно, още повече, че "Дунав" е затворен?

Проблемът е доста по-сериозен според коментиращите, тъй като знаците на много места с ремонт не са поставени правилно:

"Някой може ли изобщо да се похвали, че е видял един добре обозначен и обезопасен със знаци и предпазни средства ремонт.

Два дена в града имаше фестивал някакъв, изсипаха се камара хора от други градове. Дали има на магистралата обозначение, че "Голямоконарско" шосе е в ремонт и за предпочитане е да се влезе в града през "Карловско" шосе?"

"Качеството на пътищата е отражение на качеството на работата и организацията, дефакто и двете куцат. Ще кацне човек на Марс преди да направят нещо качествено тука."

"Аз един път видях в Тракия заради един строеж да затворят една улица за ден, два. Първото кръстовище от SPS посока "Тракия", надясно за Акваленд беше затворено, поразителното в случая беше, че знака беше разпечатан на принтер и сложен в една найлонка."

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).