Шофираш си на улица в Пловдив и хоп - по средата изникват кошове за боклук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 14.11.2022
2437
Сериозна опасност дебне на една от вътрешнокварталните улици, видя Plovdiv24.bg. Става въпрос за улица "Полковник Владимир Серафимов" в район "Източен", която се намира на метри от районното кметство и на метри от общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта".

В едната лента на пътното платно има изкопана дупка, която е оградена с ажурни елементи и допълнително кошовете за боклук подпират въпросната инсталация. Проблемът е, че в тъмното по никакъв начин не е обозначено със съответната сигнализация, че там има опасност, за която шофьорите да внимават.

Специално за тази улица това е само "черешката на тортата". Заради жилищните комплекси, които се построиха в последните години движението в района на кв. "Гладно поле" стана изключително натоварено. Положението се усложнява и от факта, че от едната страна на въпросната улица се паркират автомобили и разминаването става на една боя разстояние, като колите буквално се изчакват в двата края на улицата.

Пешеходците също създават инфарктни ситуации, тъй като се движат по пътното платно, при това в тъмното.

Оказва се, че причината за разкопаването е отстраняване на авария на топлопровод. Днес по информация от районната администрация трябва да бъде асфалтирана въпросната дупка, а ние се надяваме строителните фирми да бъдат малко по-добросъвестни и да поставят необходимата сигнализация.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).