Шест от най-обичаните ни певици идват в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:12 / 20.05.2022
6190
С красивото име "Обич и песен“ на национално турне, което ще премине през 8 български града, тръгват шест от най-обичаните ни певици. Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Росица Кирилова, Тони Димитрова, Нелина и Теди Кацарова ще обединят талант, страст и емоция за да превърнат в незабравим празник за публиката всеки концерт.

Заедно с тях на сцената ще присъстват изтъкнати музиканти и ефектно светлинно шоу. Със сигурност във всеки град ще има и специална музикална гост-изненада, която организаторите пазят в тайна. Първият концерт под наслов "Обич и песен“ ще се състои в Пловдив – Европейската столица на културата, в Летен театър "Бунарджика“ на 5 юли от 20.00 часа.

Специален гост в градът под тепетата ще бъде Дичо, а водещ Драго Драганов.

Билетите вече са налични в мрежите на "Евентим", "Грабо" и касите пред община Пловдив, Дом на културата, Каса на Античен театър и Туристически информационен център.

Турнето продължава на 12 юли във Велико Търново, 13 юли Плевен, 9 август Добрич, 10 август Варна, 12 август Бургас и 16 август Созопол – навсякъде в летните театри.

Организаторите от културна организация "Гранде Арт“ издадоха в аванс, че освен познати хитове като "Ще продължавам да пея“, "Големия кораб минава“, "Ах, морето“, "Боса по асфалта“ и други, ще чуем и новите песни на изпълнителите. Специално място се отделя и на българския фолклор, който по традиция се представя от жената-глас Нелина.

Представител на младото поколение певици е чаровната Теди Кацарова. Заповядайте на нашите концерти и си подарете незабравими емоции с любимите и вечни песни на България. След двегодишната пауза ви очакваме с обич и песен!

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).