Семейството от Бунарджика отново може да се радва на светлината

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (1)
07:10 / 28.01.2021
4018
Бисерка Стоилова и синът й, които ни разказаха за изоставения общински имот на Бунарджика, откъдето злокобни дървета хвърляха черна сянка върху дома им на улица ""Поручик Д. Величков", отново могат да се радват на светлината.

След публикацията на Plovdiv24.bg екип на ОП "Градини и паркове" са премахнали всичкия бъз от ужасяващия терен.Преди дни директорът на предприятието Веселин Козарев лично е посетил мястото и се е запознал с проблема. След предписание от експертна комисия и последвала заповед е премахната и друга проблемна растителност. 

"Това е стар бъз и когато дърветата са раззеленят се образува пелена пред прозореца ми и нямаме въздух и светлина, а синът ми е онкоболен. Ако ние решим да ги режем, съответно ще ни глобят", разказа Бисерка преди две седмици пред наш репортер. 

Тя сподели, че от години се борят дърветата да бъдат изсечени, тъй като заради тях никога не влизала слънчева светлина в тяхната къща. През топлото време там дори се развъждали змии и огромни оси.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).