Сбогом на мазнините: Стегнато и красиво тяло без усилие - с продуктите на БТЛ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:00 / 29.03.2017
3339
Няма жена, която да не си мечтае... да изглежда като богиня. Разбира се, далеч сме от мисълта, че има грозни жени. Проблемът е, че през последните месеци сме понатрупали повечко мазнини и премахването им ще е доста трудно. Само при мисълта за изтощителните диети и досадните тренировки във фитнеса много дами са готови да се откажат от красивото, стегнато тяло и да продължат постарому.

За щастие съвременната козметична медицина предлага разнообразие от продукти и процедури, които имат не само бърз и видим ефект, но прилагането им е безболезнено и без никакви усилия. Използването на модерните технологии в козметичната медицина прави съвършеното тяло още по-лесно постижимо.

Лидерът в изработването, производството и търговията с модерна медицинска апаратура "БТЛ Индъстрийз" има своя голям принос за успеха на естетичната медицина. Водещите съвременни технологии, интегрирани в апаратите на BTL, позволяват на медиците да постигнат терапевтичен ефект за възможно най-кратко време, с минимален дискомфорт за пациентите.

Дамите могат да се наслаждават на стегната и красива фигура, подлагайки се на терапевтични процедури с няколко от иновативните уреди на БТЛ. BTL Vanquish Me е апарат със сравнително нова концепция в сферата на естетическата медицина. С него се постига ефект на липосукция, но без неприятното усещане и болка от хирургичната намеса. Използването на уреда е безконтактно и безболезнено. BTL Vanquish Me нагрява мастната тъкан до 46 градуса, причинявайки унищожаване на мастните клетки.

BTL Exilis използва две технологии - ултразвук и радиовълни. Уредът прилага контролирано затопляне и охлаждане, което достига до различна дълбочина в тъканите. BTL Exilis може да обработва повече от 20 зони по цялото тяло. Терапиите с този уред са напълно безопасни и могат да се прилагат на пациенти от всички възрастови групи, които искат да въздействат на всички онези зони, които не са се повлияли от назначена диета. Препоръчителният брой процедури, които се изискват, за да има максимален резултат са 3-4 процедури, но ефектът ще е още след първата. 

BTL CELLUTONE е друг перфектен уред, който дава отлични резултати при неинвазивното намаляване на целулита и подобряването на кожната текстура на пациентите. Използвайки силата на вибрациите BTL CELLUTONE премахва основните фактори, които способстват образуването на целулита и подобряват външния вид на кожата. Той подобрява микроциркулацията и снабдява с кислород засегнатите зони, с което се увеличава притока на кръв. Постигнатият ефект можете да се забележи само дни след първата процедура.

Съвременната естетична медицина е в състояние да направи чудеса с човешкото тяло, благодарение на иновативните уреди и методи за борба със затлъстяването, целулита, стриите.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).