Санкционират баровски джип, паркирал безобразно на тротоар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
09:49 / 02.02.2011
7375
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме читателски сигнал за паркиран джип на ул."Цар Иван Александър"№9, който пречи на свободното преминаване на гражданите по тротоара. След незабавната репортерска проверка вчера следобед, днес сутринта вече имаме решение на проблема.

За случая сигнализирахме ОП "Охрана и сигнализация". Шефът на общинското предприятие Александър Стайков реагира светкавично на нашият сигнал и днес по негова заповед ще бъде пратен екип, който да състави фиш за неправилно паркиране на собственика на джипа. 

Независимо, че както се вижда от снимката, действително има платено паркоместо на името на фирма, Стайков заяви, че не може да се паркира по този начин, защото се пречи на нормалното преминаване на пешеходците по тротоара.

"По начина, който е паркирало въпросното лице, буквално не може да премине никой, да не говорим за майки с колички", завърши шефът на "Охрана и сигнализация".

Plovdiv24.bg призовава пловдивчани да не оставят такива своеволия като това безнаказани, за това продължавайте с читателските сигнали към нас и занапред, за да помогнем в решаването им.

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).