С (5,25) оцени едногодишното си заместник-кметуване Ганчо Колаксъзов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:12 / 03.11.2009
13252
Една година стаж като заместник-кмет по евроинтеграцията навъртя днес Ганчо Колаксъзов от квотата на БСП в управлението на града. Той замени на поста подалата оставка Марта Божикова от ГЕРБ след "развода" на нейната партия с ВМРО.

Върху над 50 проекта, които са в различни етапи,  се е работило през последната година, 8 се разработват в момента. 15 от тях  са одобрени и спечелили за общината инвестиции за 15 милиона лева.

"Трийсет и три пъти повече са инвестициите в сравнение с предишната година, а над два пъти - проектите. Непрестанно се подобряват комуникациите и взаимодействието с районните кметства", похвали се Колаксъзов и дори скромно си постави оценка: много добър (5,25) - имало какво още да се желае.

Догодина той ще настоява в бюджета да бъдат заложени два милиона лева за проектиране. Тази година са били само 500 хиляди, а антикризисната програма ги орязала до 200 хиляди, от които са усвоени 150 хиляди. 

Оценка Отличен (5.50) пък си постави другия заместник-кмет, започнал работа преди година - Александър Константинов.

Читателите на Plovdiv24.bg също могат да дадат своята оценка, но за кмета и неговата администрация, в специално създадената тема във форумите към сайта.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).