Розалин Петков свиква Областния съвет за развитие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:23 / 24.02.2015
1835
В качеството си на председател на Областния съвет за развитие Областният управител на област Пловдив Розалин Петков свиква първото за годината заседание на Съвета. То ще се проведе на 27.02.2015 г., петък, от 10.00 часа, в зала 300, ет.3 в сградата на Областна администрация - Пловдив, при следния дневен ред:

1. Работна среща с ръководството на EVN България Електроразпределение.
2. Работна среща с Павел Гуджеров - Заместник - министър на околната среда и водите и инж. Вълчо Крадажов, и.д. директор на Басейнова дирекция - Пловдив, Източнобеломорски район.
3. Разглеждане на предложение за създаване на Постоянна секторна комисия към Областния съвет за развитие РЦПД " Тракия икономическа зона ", във връзка с изпълнението на Меморандум от 20.03.2014г.
4. Други.

Членове на Областния съвет за развитие са кметовете на общините в областта, по един представител на общинския съвет на всяка община, делегирани представители на областните структури на представителните организации на работодателите и на работниците и служителите на национално равнище. 

По покана на Областния управител и във връзка с точка 3, в заседанието ще участват: инж. Пламен Панчев - председател на УС на сдружение "Клъстер проектиране и строителство", д-р Ивайло Старибратов - председател на УС на сдружение "Клъстер информационни и комуникационни технологии Пловдив", инж. Костадин Величков - представител на EVN Електроразпределение - Пловдив, които са без право на съвещателен глас.

По точка 4 от дневния ред и във връзка с изменение и допълнение на Закона за собствеността и използването на земеделските земи, публикуван в Държавен вестник от 20.02.2015 г., в заседанието на Областен съвет за развитие ще участва и г-жа Даниела Вачева - експерт в Дирекция "Поземлени отношения и комасация" към Министерството на земеделието и храните на Република България, която ще разясни новите и важни законови изменения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят редица правилници и наредба на Община Пловдив
Знаковата сграда, която Пловдив загуби завинаги
Катя Стоилова, БСП: Повишаване на тежестта на наказанията за изос...
Ивета Балева от Starbucks Парадайз Център ще представя България н...
Риба на фурна с гарнитура докара разстройство на деца в Пловдив
Откриха много наркотици в апартамент в Кючука!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).