Родителско безумие! Карат децата си умишлено болни на ясли и детски градини, заразяват останалите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
14:45 / 15.12.2013
19701
За сериозен проблем със забавачките и детските градини, сигнализираха в редакцията на Plovdiv24.bg разтревожени родители.

Този път виновни не са институциите, а пловдивчани или поне част от тях.

Оказва се, че родителите си оставят децата си на грижите на възпитателите в детските ясли и детските градини въпреки, че знаят, че са болни. Така децата им неволно заразяват и останалите. По този начин детските заведения практически са в постоянна, необявена вирусна епидемия.

"Проблемът е сериозен, борим се с него, но ни е много трудно. Родителите карат децата си с бележки от лекарите, че са здрави, а децата им са очевидно болни. Плачат, че няма на кой да го оставят и ще бъдат изгонени от работа. Вдигат скандали, ако откажеш да приемеш детето им, пишат подписки и сигнализират медиите, които веднага преследват евтината сензация. В същото време това се връща като бумеранг върху самите родители, защото другите болни деца заразяват техните, когато са здрави", коментират в неофициален разговор от институциите.

Проблемът е сериозен и започва да противопоставя съвестни родители, които страдат от това безумие, срещу такива, които системна карат децата си болни в забавачките.

Страдат и самите деца.

Стига се до там, че много от родителите са принудени да отписват децата си и да търсят алтернативен начин за отглеждането им.


Виж коментарите (53)

Още по темата (2):
04.01.2014 Родители отписват децата си от ясли и детски градини
19.12.2013 Общината: Родителите да бъдат отговорни и да не водят децата си на градина, ако са болни!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).