Ревизори окупираха пловдивската община

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:51 / 20.04.2017
4398
Масирани проверки от различни институции са предприети в пловдивската община. Те са от Сметната палата и от Агенцията за държавна финансова инспекция. Секретарят Ангелина Топчиева призна за нашествието на ревизори, но не уточни какво точно разследват. Неотдавна приключи одита на спортната зала Колодрума. Сега на ход са други обществени поръчки като тази за реконструкцията на Цар Симеоновата градина, в която бяха вложени близо 11 милиона лева.

Част от проверяващите ще бъдат настанени в кабинета на зам.-кмета Розалин Петков, а той отива в стаята на доскорошната шефка на дирекция "Финанси" Наталия Делчева. Бригада от работници подготвя новото работно място на Петков. Сменя се старата дървена дограма с РVC, стените се боядисват. Строителите са притеснени от кратките срокове. "Казаха ни до петък да сме готови, а това няма как да стане", оплакаха се те.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).