Ретро автомобили събраха погледите на минувачите пред ТУ в Пловдив

Автор: Мария Морунова
Коментари (5)
12:45 / 11.04.2014
4689
Бивши и настоящи студенти от
ТУ - София, филиал Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
По повод набирането на стажанти за летните месеци 39 български и чуждестранни фирми се срещнаха със студенти от Техническия университет - филиал Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Срещата, която се проведе вчера, е част от инициативата Дни на летните стажове, която се провеждат за трети път и се оценява като перспективен начин за повишаване на практическата подготовка и привличане на инженерни кадри.

Чрез тези преки срещи студенти и бизнес обсъждат спецификите на различни технически професии, кои са ключовите качества за добра професионална реализация и други. Освен това бизнесът кани студенти, които да стажуват за 2-3 месеца през лятото в различни фирми и така се скъсява пътя на младежите от образованието към професионалната реализация. 

За да привлекат вниманието на потенциалните си стажанти още с първото си представяне, пред Университета бяха подредени и ретро автомобили от клуб "Ретро автомобили" в Пловдив.

Не само студентите, но и гражданите, които минаха покрай сградата на Техническия университет вчера, се впечатляваха от визията на ретро автомобилите и не спираха да ги снимат.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Британски студент, убил моторист, прояви претенции в Пловдив
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).