Репресираха район "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:23 / 25.02.2010
4336
Общинските съветници отказаха да дадат думата на представителя на район "Южен", който искаше днес да изрази позицията на администрация по бюджета. Думата вече бяха взели всички останали кметове, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Чувствам се репресиран", заяви с болка заместник-кметът Михаил Казанджиев пред журналисти. Макар че вероятно щеше да бъде отрязан с претенциите си, както това бе сторено и спрямо другите кметове, той дори не бе изслушан. Причината е формална - тъй като кметът Александър Колев е в болнични, а изпълняващ длъжността е заместник-кметът Запрян Тодоров, на Казанджиев му липсвало пълномощно.

Доц. Павлина Кацарова направи предложение въпреки формалния пропуск да му бъде дадена думата, както на мнозина други, изявили някога желание да се изкажат от трибуната на местния парламент, но с гласуването си съветниците го отхвърлиха.

"Не мога да проумея грешка ли стана или има някакво предубеждение. Исках да поставя въпроса за новата детска градина "Малина", която да бъде построена в двора на училище "Константин Величков". Имаме и проект, и ни трябваха 500 хиляди лева, за да започнем строителството. Конкретно предложение имаме точно от къде да дойдат парите, но думата не ми беше дадена", коментира Казанджиев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в известен ресторант в северната част на Пловдив
Криминални клиенти пребиха таксиметров шофьор в Пловдив
Една от най-неприятните павирани улици в Пловдив отива в историят...
Змия е забелязана до детска градина в Пловдив
Кметът каза в прав текст кога затварят Бетонния мост
Официално откриха най-новата улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).