Разследващи проговориха за разтърсващата семейна трагедия в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:26 / 25.03.2016
26481
В основата на застреляната в началото на януари тази година Йорданка Сапунджиева от Пловдив стои любовна история, която за жалост завършва с трагичен край. Младата жена, която е била манекенка като ученичка и е омайвала с красотата си, е имала връзка с мъж от Варна.

Това сензационно разкриха източници на разследването. Връзката е била на няколко месеца, но според запознати е била сериозна. Мъжът е млад, не е бил семеен, по наша информация има дребен бизнес.

Няма яснота как се е запознал със счетоводителката Дани, която приживе е работила в пловдивска фирма, но се предполага, че е покрай работата й. Именно заради това Йорданка е искала да се разведе със съпруга си Благой, който ако не беше застрелял жена си и невинната си 5-годишна дъщеричка Петя, днес щеше да празнува имен ден.

Йорданка, няколко месеца преди екзекуцията, настоявала пред съпруга си да се разведат. Именно затова двамата не живеели заедно, майката и детето били в апартамент под наем в пловдивския квартал "Кючук Париж". 

Въпреки че Сапунджиева настоявала за развод от три месеца, Благой не приемал реалността и не искал да се разведе с жена си, която много обичал. Сапунджиева и новият й приятел от Варна обаче имали планове за бъдещето.

Заради това дни преди убийството Дани казала на съпруга си за новата си връзка и била категорична, че няма да се опитва да оправя отношенията с мъжа си. Била влюбена във варненеца, разказаха още пред разследващи.

След няколко дни разговори Благой стигнал до извода, че наистина губи съпругата си. Решението за разстрела не е дошло спонтанно. То е било обмисляно няколко дни. Когато отишъл за пореден път на гости, Благой е бил подготвен с пистолет. 

Той първо екзекутирал от упор съпругата си в квартирата й, след това застрелял в главата спящото невинно ангелче Петя, и накрая се самоубил.

В началото на януари тази година кървавата драма потресе България. Майката и детето бяха положени в отделен гроб от този на бащата.



Източник: Блиц

Виж коментарите (9)

Още по темата (25):
07.03.2016 Братът на застреляната Дани: Свещите им още горяха, но с тях няма да ги върнем двечките
08.01.2016 Вижте какво разкри готовата химическа експертиза за тройната смърт в
Кючука!
08.01.2016 Братът на застреляната Дани: Софиянка е заплашвала сестра ми
07.01.2016 Трагедията със Сапунджиеви била класически случай на домашно насилие
06.01.2016 Родителите на жертвите на жестокото убийство в Пловдив проговориха
06.01.2016 Братът на Дани: Превъртял ли е, че е убил и детето, което толкова обичаше?
Още новини от Новини от Пловдив:
Читател: Пловдивският зоопарк се премести на Пазарджишко шосе
Жители на Съединение към Цвета Караянчева: "Време е отново ГЕРБ д...
Брутално задръстване на АМ "Тракия" към Пловдив
Джунгла в центъра на Пловдив
Стартира кампанията "Пловдив – град на доброто"
Теодора Николаева, БСП: Трябва да насърчаваме устойчивия икономич...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).