Разминаване във версиите на полиция и пострадала след ПТП в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (7)
14:26 / 20.04.2017
11995
МВР Пловдив излезе с официално съобщение относно катастрофата, за която Plovdiv24.bg пръв ви информира. От него стават ясни няколко неща. Първо - такъв инцидент наистина се е случил вчера. Второ - водачът наистина е напуснал местопроизшествието, както твърдеше нашата читателка. Трето - той не е задържан от органите на реда, въпреки бягството си. И четвърто - полицията не съобщава въпросният да е бил управлявал фолксвагена с невалидна книжка, както обясни потърпевшата. 

Ето го и самото съобщение на ОД МВР Пловдив:

Млада жена пострада леко, след като бе блъсната на пешеходна пътека вчера в Пловдив. Сигналът е подаден около 13.10 часа. Според информацията на кръстовище между ул. "Авксентий Велешки" и ул. "Булаир" 22-годишна пешеходка била ударена от извършващ ляв завой лек автомобил "Фолксваген", който продължил по пътя си. 

След медицински преглед пострадалата е освободена за домашно лечение. Веднага след произшествието е установен водачът на колата, 29-годишен пловдивчанин, чиято алкохолна проба е отрицателна. Случаят е отработен по административен ред.

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).