Размазаното в Пловдив БМВ с двама 20-годишни вътре буквално е летяло

Автор: Георги Кирилов
Коментари (10)
13:22 / 01.11.2021
18892
Катастрофиралото в Пловдив БМВ се е движело с повече от 100 км/ч. Това коментираха запознати за Plovdiv24.bg. Според тях материалните щети по автомобила са толкова големи именно заради многократното превишаване на максималната разрешена скорост в населено място, а именно 50 км/ч.

Истинско чудо е, че двете 20-годишни момчета не само са оживели, но и са освободени от болницата без тежки травми. Най-вероятната причина за възникване на инцидента е точно превишената скорост и загубата на контрол върху управлението на беемвето.

Вследствие на сблъсъка буквално е отсечен стълб от уличното осветление, паднала е и част от контактната тролейбусна мрежа по булевард "Македония". Това доведе тази сутрин до затваряне на част от пътната артерия, което пък предизвика недоволство на стотици шофьори, тръгнали тази сутрин към работните си места.

Официално от пресцентъра на ОД МВР:

Катастрофа с материални щети и двама леко пострадали е възникнала снощи около 23.30 ч. на бул. "Македония" в Пловдив. По първоначални данни поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол от 20-годишния водач лек автомобил БМВ се врязал в стълб на уличното осветление. Шофьорът е тестван за алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. 

Той и негов спътник на същата възраст са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Случаят е отработен по административен ред. Днес е създадена организация за разчистване на пътното платно в участъка на произшествието. До приключване на работата автомобилите се пренасочват по обходни маршрути от полицейски екипи.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)

Още по темата (3):
03.11.2021 Към шофьора на размазаното БМВ: Познах те. По номера. Майка ти така се радваше за него
01.11.2021 Сблъсъкът е бил ужасен, вижте как изглежда БМВ-то след удара!
01.11.2021 БМВ се вряза в стълб на булевард в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).