Разгневен шофьор превзе бариерата на наказателния паркинг с Форда си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
11:21 / 23.03.2010
5231
Жител на пловдивското село Първенец е счупил вчера следобед с колата си бариерата на наказателния паркинг за вдигнати с паяк коли до Спортното училище в Пловдив, разказа изпълнителният директор на „Общинска охрана" Тодор Торлаков. Според него контролните видеокамери на паркинга са записали инцидента изцяло.

Около 14.30 служители на „Общинска охрана" и полицията вдигнали за репатриране неправилно паркиран Форд Скорпио. Час и половина след това собственикът на колата от Първенец отишъл да я прибере от наказателния паркинг, където обаче направил скандал. После се качил на Форда си и минал с него през спуснатата бариера, като съоръжението се повредило изцяло.

Още вчера служителите на 2-ро РУ са уведомени и ще образуват предварително производство за увреждане на общинска собственост.

Около 2600 автомобила са били вдигнати с паяци в Пловдив от началото на годината, а други 4100 водачи са се озовали на място и са се разминали само с половината такса, сочи справка от „Общинска охрана".

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).