Ральо Ралев посети Комплекса за социални услуги "Олга Скобелева"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:48 / 27.02.2015
1800
Кметът на район "Северен" Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова бяха гости на Комплекса за социални услуги "Олга Скобелева".

Днес комплексът празнува първия рожден ден от откриване на "Преходно жилище" в район "Северен" и втори рожден ден на "Център за настаняване от семеен тип".

Преходното жилище се намира на ул."Иван Драсов" №10 и е открито официално на 1-ми март 2014 год. с помощта на множество фирми и общински предприятия.

Шестте девойки, живеещи в момента в жилището - Гергана, Рени, Цветана, Николитта-Карин, Ванеса и Петя получиха лично от Ралев и Кътова специално подбрани за тях подаръци.

Кметът Ралев поздрави всички деца, присъстващи на празненството и пожела на директора Нина Гаргова да продължава както досега да полага всеотдайни грижи за възпитаниците си и декларира, че винаги могат да разчитат на районната администрация.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).