Район "Тракия" ще има най-хубавото кметство в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
15:39 / 10.02.2011
5623
Днес кметът Славчо Атанасов инспектира работата по изграждането на новата сграда на кметството на район "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg.  Все още недовършената сграда се намира на кръстовището на бул. "Освобождение" и ул. "Пеньо Пенев" (първото кръгово кръстовище след Мебелна къща).

Атанасов бе посрещнат от кмета на район "Тракия" Гиньо Матев.

"Всичко е направено съгласно изискванията. Предвидени са и асансьори за инвалиди и те без всякакво притеснение могат да отидат на всяка място в кметството", каза Матев.

Новата сграда на кметството трябва бъде готова до 28.03.2011г. Славчо Атанасов каза, че в бюджета на Община Пловдив са предвидени пари за обзавеждането на новото кметство. По повод 120-те хиляди лв., които Общината дължи на строителния предприемач Чалъмов, кметът на Пловдив каза, че тези пари са нищожни, предвид общия бюджет на Пловдив в размер на 190 млн. лв. и ще бъдат изплатени. 

Като "бижу" определи все още строящата се сграда Славчо Атанасов. Новото кметство е разположено на площ от 3000 кв.м и има 900 кв.м подземни паркинги. 

"Сред направеното най-модерно РПУ в района, вече "Тракия" ще разполага и с и най-модерното кметство", изрази одобрението си градоначалникът.

Славчо Атанасов си припомни времето като районен кмет на "Тракия" и каза, че там са минали най-хубавите му 4 години. "Винаги има недоволни, но смятам, че като цяло тракийци останаха доволни от моето управление. Самият факт, че от всички районни кметове в Пловдив, моят наследник Гиньо Матев спечели още в първия тур на изборите е показателен", горд бе градоначалникът.

По повод на въпросите на журналисти иска ли кметът Атанасов отново да се върне като кмет на район "Тракия", той отговори:
"Знаете, че като съм бил вече кмет на Пловдив, тази ситуация е абсурдна". 


Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).