Райна Петрова се отчете пред избирателите от центъра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:13 / 16.12.2009
1523
"Тази пълна зала много ме задължава за третата година от моя мандат" - с тези думи кметът на "Централен" Райна Петрова започна публичния си отчет за 2009-а пред своите избиратели, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Зала "Арх. Йолов" в "Тримонциум", макар и в два следобед, наистина беше препълнена, внесени бяха допълнително столове, но въпреки това останаха и правостоящи. Сред дошлите да чуят Петрова бяха областният управител Иван Тотев, колеги районни кметове и общински съветници от ГЕРБ, дори турският консул Джунейт Явузджан.

Подобрената инфраструктура в района, увеличаването на осветените улици, подобреното административно обслужване на гражданите посочи като част от постигнатите успехи Петрова. 140 дела срещу кметството е заварила преди две години, а през последните дванайсет месеца техният брой е едва 25.

"Макар да не е работа на районния кмет, имам идеи, които още в началото на следващата година ще предложа на общината, за решаването на проблемите с трафика и паркирането в центъра", съобщи тя пред журналисти.

Голямо предизвикателство за нея си остава възстановяването на Източната порта, за което ще продължи да работи до края на мандата си. Нова детска градина, млечна кухня и първа копка на плувен басейн в училище "Кочо Честеменски" обещава Райна Петрова за следващата година.


Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дебора: Когато се изправям пред него, сякаш няма човек
Масови съкращения в голяма компания край Пловдив
Сериозни аварии оставиха без вода стотици в Пловдив и областта
Боян Чуков пред пловдивчани: България няма стратегия по нито един...
УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив откри високотехнологичен мозъчносъдо...
Малка арогантна госпожица вбеси пловдивчанин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).