Рафи пее в "Тракия" за каузата "Надежда за Георги"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:57 / 26.04.2016
3325
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Седмочисленици":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Софроний Врачански":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Вечно усмихнатият изпълнител Рафи пристига в Пловдив утре, за да се присъедини към великденската инициатива на кмета на район "Тракия" Костадин Димитров и учениците от СОУ "Св. Седмочисленици" и СОУ "Софроний Врачански" в подкрепа на каузата "Надежда за Георги".

Утре в район "Тракия" ще се проведе голям благотворителен концерт "Великден за Георги". Началото му е в 17:30 часа пред паметника Кан Крум. 

Георги е на 15 години и страда от прогресивна мускулна дистрофия тип "Дюшен" - генетично заболяване, за което класическата медицина не предлага лечение. В медицинско становище на детския невролог се препоръчва на Георги лечение чрез биокорекция по метода на проф. Василиев в Израел.

Всеки курс на лечение е 30 000 лева. Целта на семейството в момента е да набере жизненоважните за Георги средства за неговото лечение.

Инициативата е на съучениците на Георги - децата от СОУ "Св. Седмочисленици", подкрепени от техните връстници от още едно тракийско училище СОУ "Софроний Врачански" и с огромното съдействие на кмета на района Костадин Димитров.

На сцената на благотворителният концерт ще се качат младите таланти от двете училища, а към тяхната благородна мисия ще се присъединят страхотната пловдивска изпълнителка Едит Унджиян, която ще подгрее публиката, за да посрещнем с аплодисменти невероятният Рафи. 

По време на концерта ще се проведе и благотворителен базар, на който всеки човек може да подкрепи Георги. Ще бъдат изложени великденски сувенири, изработени от дечица от училищата и детските градини в район "Тракия".

Великден е ! Направи добро ! Ела утре в 17:30 часа, паметника Кан Крум в район "Тракия" и подари надежда за Георги.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).