РДВР отчете: Престъпленията намаляват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:31 / 07.10.2008
750
Запазва се темпото на намаляване на извършените престъпления на територията на Пловдив. От началото на януари досега общият им брой е 5840, докато за същия период на миналата година са били регистрирани 6497 престъпления. Отчетът беше направен от ръководството на РДВР Пловдив на пресконференция днес. Измамите са намалели от 151 на 126. Разкрити са извършителите на 13-те убийства, случили се през периода. увеличили са се и бързите наказателни производства. По бързата съдебна процедура са осъдени 154 извършители на престъпления.

Тревожна е обаче статистиката на пътно-транспортните произшествия. Въпреки десетките хиляди фиша и актове, за деветмесечието те са с 38 повече, а убитите - с 4 души повече в сравнение със същия период на миналата година.

"Резултатите може да изглеждат преднамерено оптимистични", заяви комисар Ангел Рангелов, но подчерта, че те не са измислици върху хартия, а отразяват действителното положение на нещата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).