Пътешественици разказват историите си в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 29.04.2017
1604
Задава се четвъртото издание на Traveler On Stage за Пловдив. След големия си успех в София, където напълни зала с почти 300 човека, международният формат за пътешественически истории е подготвил съвсем нова обиколка на света. Ще чуем разказите на няколко пловдивски пътешественици, както и на гости от столицата.

Освен приключенията, които ще съпреживее днес, публиката ще има възможност и да поговори с всеки един от презентаторите, да разбере повече за дестинациите и да създаде нови приятелства.

Traveler On Stage (TOS) e международен формат, създаден във Франция, но вече разпространен в няколко държави по света, една от които е България. TOS е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани.

Свежият и динамичен формат на събитието го прави изключително вълнуващ и привлекателен не само за пътешественици и авантюристи, а и за всеки, който просто желае да се откъсне от ежедневието и да помечтае с няколко интересни истории. По подобие на японския формат Pecha Kucha, презентаторите на това събитие разполагат с 6 мин., 18 слайда и 20 сек. на слайд, за да разкажат своите вълнуващи истории.

Какво се случи досега: за пръв път TOS пристига в България, и то в града на тепетата, през юни 2016, когато историите на няколко пътешественици завладяха и изпълниха с вълнение всеки един от присъстващите. От тогава насам интересът към TOS не спира да расте, в резултат на което вече са осъществени пет такива събития - три от които в Пловдив и две в София. Всяко едно от тях - различно и единствено по рода си, но всичките преливащи от нестихваща страст към пътуване и опознаване на нови светове. Пленена от позитивния заряд, публиката всеки път остава вдъхновена и гладна за още от магията на Traveler On Stagе. Датата е 29-и април, часът - 16:00, а мястото - Limacon, бул. "Марица" 154А.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).