Първи кадри от тежката авария в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
08:29 / 19.12.2023
12201
Сериозна е ВиК аварията, която е възникнала снощи в Пловдив, предава репортер на Plovdiv24.bg от мястото на проблема. Според сайта на водопреносното дружество става дума за аварирал водопровод, който ще бъде ремонтиран най-късно до 16,00 часа. Добрата новина е, че в района движението на автомобили се осъществява без големи задръствания.

Ето какво съобщиха читатели по този повод:

"Бул. "Васил Априлов" от моста на УХТ до кръстовището с бул. "Шести септември" е под вода. Водата извира като фонтан от пътното платно отново! Този участък го ремонтират за 18-ти път вече в рамките на годината и хората, живущи в района, отново сме без вода! Докога?", пита пловдивчанин.

А друг добавя:

"Здравейте. Пиша ви вече с последната надежда да се намесите като медия. Защото тези смешници нищо не правят. За поредна вечер сме без вода, за поредна вечер има авария, за поредна вечер е на едно и също място вече 10 години! Това е недопустимо! Моля да проверите какво се случва с тези аварии. Крадат се едни пари от държавата, а ние с извинение духаме супата. Проста работа".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).