Първата адаптация по роман на Паулу Коелю тази вечер на Киномания в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:01 / 28.11.2009
1036
Съботните предложения на Киномания в Пловдив започват от 16.15 часа с прожекция на руския филм „Тарас Булба", създаден по мотиви на една от най-известните повести на Гогол. Събитията във филма проследяват един от най-тежките периоди в историята на казачеството, когато запорожките казаци въстават срещу Жечпосполита.

Тези събития тясно се преплитат с дълбоката лична драма на уважавания казашки водач Тарас Булба.

Очакваната с изключително голям интерес прожекция на първата адаптация по роман на Паулу Коелю „Вероника решава да умре" е с начален час 18.30. Сара Мишел Гелар ще видим в главната роля на момиче в средата на двайсетте си години, което явно има всичко: изглежда добре, има хубава работа и страхотни перспективи пред себе си. Ала въпреки това тя решава да умре и се озовава в психиатрична клиника, където разбира, че й остават 5 дни живот. Но в болницата тя среща хора, които са си просто „луди", понеже не винаги следват правилата на обществото.

Поредната порция качествено кино продължава вечерта от 20.45 часа с филма с участието на Пенелопе Крус „Сладки сънища". Историята е за Някога заслужено популярният певец Гари, който сега си изкарва прехраната, записвайки рекламни джингли. Той е на ръба на кризата на средната възраст и връзката му с вечно неудовлетворената интелектуалка Дора е наникъде. Животът му предприема драматичен обрат, когато той среща едно от онези момичета, за което мечтае всеки мъж. Но точно в това е проблемът: невероятно красивата Ана се явява само в сънищата му. ..


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).