Псувни и бой на "Васил Априлов" заради голямо куче, стресирало бременно момиче!

Автор: Васил Динев
Коментари (31)
13:37 / 21.09.2017
25845
Ядосан баща и млада двойка си спретнаха луд скандал снощи в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Около 21,10 часа на бул. "Васил Априлов", от южната страна на моста, момченце разхождало кучето си. Девойката, която е на 22 години и приятелят й - на 28 години, направили забележка, тъй като четириногото било доста голямо и детето трудно го удържало. Минути след това слязъл бащата и започнал да крещи на двойката, които му били съседи. 

Стигнало се до размяна на псувни и взаимни удари. Свидетели, озовали се на мястото по-късно, твърдят, че 22-годишната девойка е в ранна бременност. Точно заради това била направена забележката, станала повод за екшъна. За щастие няма сериозно пострадали. И на тримата са съставени предупредителни протоколи по закона на МВР да не влизат в саморазправа. Това казаха от ОД МВР за нашия сайт.

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).