Промени в маршрутите на автобусите днес заради празника

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:15 / 06.09.2008
1010
Във връзка с честване годишнината от съединението на "България", на 06.09.2007 г. от 18.30 ч. до 21.30 ч. се затваря бул."Шести септември" в отсечката от бул."Цар Борис Щ-ти обединител" до бул."Руски".

Маршрута на автобусните линии, утвърден с общинската транспортна схема се променя както следват:

- Автобуси по автобусна линия № 6 ще се движат в посока изток -запад по бул."Шести септември",бул."Източен",бул."Кн.Мария Луиза", ул."Гладстон", бул."Руски" и по маршрута в двете посоки.

-Автобуси по автобусна линия № 11 ще се движат в посока юг-север по бул."Цар Борис Ш-ти обединител", бул."България", ул."Дилянка" и по маршрута в двете посоки.

-Автобуси по автобусна линия № 15 ще се движат в посока изток-запад по бул."Шести септември", бул."Руски", ул.Победа", бул."България", бул."Цар Борис Ш-ти обединител"и по маршрута в двете посоки.

-Автобуси по автобусна линия № 20 и № 44 ще се движат в посока юг-север по бул."Цар Борис Ш-ти обединител", бул."България", и по утвърдения маршрут в двете посОки-

-Автобуси по автобусна линия № 22 ще се движат в посока изток-запад по бул."Шести септември", бул."Източен", бул."Кн.Мария Луиза", ул."Гладстон", бул."Руски", бул."Шести септември" и по маршрута в двете посоки.

-Автобуси по автобусна линия № 37 ще се движат в посока юг-север по бул."Цар Борис Ш-ти обединител", бул."България", бул."Васил Априлов", бул."Марица ЮГ" и по маршрута в двете посоки.

-Автобуси по автобусна линия № 99 ще се движат в посока юг-север по бул."Цар Борис Ш-ти обединител", бул."България", ул.Победа" и по маршрута в двете посоки.

-Автобуси по автобусна линия № 116 ще се движат в посока юг-север по бул."Руски", ул.Победа", бул."България", моста на "Адата", бул."Шести септември"и по маршрута в двете посоки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Грозна постъпка пред мол в Пловдив
В Пловдив така и не се научихме как се минава през кръгово кръсто...
Важно за родителите на първокласници в Пловдив
Взимат проби от Братската могила, обследват състоянието
"Либхер": Освободени са 58 служители, продажбите са в застой!
20 години затвор за двойното убийство в "Северен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).