Пролетно почистване на тепетата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
07:00 / 19.04.2012
2701
По инициатива на кмета на район "Централен" Райна Петрова и ОП "Чистота" днес, 19 април, от 10:30 ч. ще се състои общо почистване на пловдивските тепета, като за първи път основните алеи ще бъдат измити и ароматизирани.

Сред гражданите, които ще се включат в пролетното почистване, са представители на сдружения, на хората от третата възраст, както и ученици от горните класове на професионалните гимназии, намиращи се около тепетата. От ОП "Чистота" са осигурили чували, ръкавици и щипки за събиране на отпадъците, определени са и местата, откъдето сметта своевременно ще бъде извозена. В инициативата ще се включат и служители от ОП "Градини и паркове".

Уточнени са и сборните пунктове, от които ще започне почистването: за Младежкия хълм - основната алея зад Стоматологичния факултет; Бунарджика - алеята зад Търговската гимназия, Дановия хълм - алеята до БНТ-Пловдив.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).