Приз за пловдивски учители от ДГ "Десислава" 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:45 / 13.09.2019
2531
Повод за гордост в ДГ "Десислава" Пловдив. Над 250 учители участваха в Международния конкурс "Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците“ на тема: "Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците“, организиран от Синдиката на българските учители с подкрепата на СОК "Камчия“ и Фондация "Устойчиво развитие за България“ под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката.

На фона на огромната конкуренция, Гергана Петрова Кънева и Теодора Николова Трайкова, старши учители в ДГ "Десислава“ Пловдив бяха сред номинираните за призови места в категория "Подготвителна група за училище“. Те представиха публично своята разработка и споделиха добрия педагогически опит. Изразиха лична позиция и предложиха авторски решения на поставените проблеми по отношение на дейностите по интереси.

Чрез своите отлични презентационни умения и оригиналност в представянето те впечатлиха тричленното жури и грабнаха трета награда. Кулминацията на събитието е тържествената церемония по награждаването на отличените в конкурса, която е уважена лично от Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Пламен Димитров, председател на КНСБ и председателя на СБУ Янка Такева. На специална церемония в тържествена обстановка те получиха парична награда и грамота за своето отлично представяне.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).