Премиерът идва в Пловдив, подпомага каузата "Пловдив - най-старият жив град в Европа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (60)
08:29 / 02.04.2011
10074
Традиционният пролетен бал, организиран от ПП ГЕРБ в Пловдив-град, ще се проведе днес от 19.00 часа в Новотела. И тази година мащабната проява е с благотворителна насоченост. Със събраните средства ПП ГЕРБ ще подпомогне каузата на трите Ротъри клуба в града "Пловдив - най-старият жив град в Европа".

"Развитието на Пловдив и популяризирането му е един от приоритетите на Политическа партия ГЕРБ. За това сме горди да подкрепим една такава кауза, която ще помогне града ни да намери своето място сред най-добрите и предпочитани туристически дестинации в света" - заяви областният управител и областен ръководител на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев.

По време на инициативата директорът на Историческия музей Стефан Шивачев ще направи презентация и ще запознае гостите с историята на града от най-древни времена до днес.
За благотворителния пролетен бал по покана на инж. Иван Тотев в Пловдив ще пристигнат министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на отбраната Аню Ангелов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев, министърът физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и заместник-министри.

Както Plovdiv24.bg първи писа, след обявяването на старта на проекта за Спортната зала, анонсирано от министъра на финансите Симеон Дянков и областния управител инж. Иван Тотев на 18-ти март, с което държавата се ангажира да вложи 12 милиона лева за довършване на съоръжението и безвъзмездното му предоставяне на общината, се очаква да бъдат оповестени нови инициативи на правителството за Пловдив.


Виж коментарите (60)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура
Кадри от камера: Вижте хвърчащите отломки от джипа 3 секунди след...
Масирани проверки на един от изходите на Пловдив
Поискаха оставката на шефа на КАТ Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).