Премахват огромен храст, заемащ половината път в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
08:45 / 17.08.2013
4656
Огромен храст заема значителна част от пътното платно между блоковете 271 и 272 в район "Тракия", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg жител на квартала. По думите му храстът расте необезпокоявано последните месеци и вече е част от пътното улицата между блоковете, като пречи на преминаването на МПС-та от там.

Репортер на сайта се свърза веднага с кмета на района Костадин Димитров. Последва светкавична проверка от негова страна на мястото.

"Да, видях храста. Разпоредих веднага да бъде отрязан да не пречи на движението по пътното платно. Останалата растителност ще бъде окастрена и почистена", категоричен беше той. Димитров наблегна на факта, че "Тракия" е един от районите в Пловдив с най-много зеленина и кметството и ОП "Градини и паркове" полагат непрекъснати усилия за нейното поддържане.  


Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).