Прецедент: Без автосалон на Международния панаир в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
16:54 / 29.09.2014
11960
За първи път в историята на Международния панаир Пловдив тази година няма да има изложение на леки автомобили, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Официалната причина - спад в продажбите.

"Банковата криза удари продажбите на автомобили. След продължителни срещи със Съюза на вносители и дистрибутори на автомобили в България стана ясно, че те не желаят да участват тази година в Международния панаир в Пловдив, тъй като има сериозен спад на продажбите след банковата криза, която още не е разрешена". Това заяви Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на панаира.

Вицепремиерът Екатерина Захариева официално откри юбилейното 70-то издание. То се провежда от 29 септември до 4 октомври в Пловдив с участието на фирми от 37 държави.

Билетът струва 4 лева, за инвалиди, пенсионери и ученици - 2 лв., а карта за цялата седмица - 12 лева. Фирми, които купуват над 20 билета с предварителна заявка, също ползват цена от 2 лева за входен талон. 

Виж коментарите (34)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).