Празник под надслов "Ваканция здравей" в "Коматево"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:04 / 15.06.2016
2475
Комплексът за социални услуги за деца и семейства - Пловдив съвместно с читалище "Иван Вазов" - кв. Коматево, организира празник под надслов "Ваканция здравей" утре от 15.30ч. в читалището в "Коматево".

Празникът е своеобразен край на петмесечната Дарителска акция на КСУДС- Пловдив, благодарение на която бяха събрани необходимите средства за провеждане на летните лагери на децата - общо 4632 лв.

Начало на акцията бе поставено през месец февруари 2016 г., чрез фейсбук кампания, по късно бе реализиран и Великденски базар с подкрепата на Фондация "Движение на българските майки". Целият екип на КСУДС и децата станаха свидетели на това как надеждите за споделено лято се оправдават. В лагерите ще вземат участие 15 деца от ЦНСТ "Майка Тереза" и трима социални работника- общо 18 човека.

В рамките на празника "Здравей ваканция" децата от ЦНСТ "Майка Тереза" ще свирят, ще пеят, ще танцуват и рецитират стихове. "Талантите на Комплекса" ще представят постановката "Ха да видим: Кой кого?" надлъгване по Чудомир, в пълния й вариант. По този начин те ще благодарят на всички приятели, дарители и партньори, които допринесоха за реализиране на дарителската акция за събиране на средства за двата летни лагера - на планина и на море. Посланието на децата е, че трудностите в живота могат да се преодоляват, когато не си сам. Те ще покажат, че могат да творят и да развиват своите таланти и да се чувстват силни и пълноценни от своите постижения.

На празника са поканени Георги Титюков - зам.- кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика", Веселина Ботева - директор дирекция "Социална политика" - Община Пловдив, много дарители и партньори, деца от други социални услуги в града.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).