Правят площадка за деца с двигателни проблеми с парите от Седмицата на благотворителността

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
15:47 / 14.09.2015
2231
И тази година в Пловдив ще се проведе Седмица на благотворителността. В това издание обаче за първи път се включва и фондация "Пловдив 2019", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Зам.-кметът Петър Зехтински обяви, че тази година в седмицата са включени 12 инициативи, а събраните средства ще отидат за обновяване на детска площадка до гара "Пионер" на Детска железница "Знаме на мира" (Младежки хълм) и за изграждане на съоръжения за игра за деца с двигателни увреждания.

Инициативите започват още от днес като на пл. "Стефан Стамболов" между 16.00 и 19.00 часа ще се проведе "Прегърни ме - дари детска усмивка". 

Инициативата ще се реализира с подкрепата на младата и талантлива певица Веси Бонева и актрисата Ивана Шекерова с театрална трупа "Звезден път". Всеки, пожелал да прегърне Веси Бонева и подкрепи каузата на тазгодишната Седмица на благотворителността, ще получи захарна целувка. Цената на една прегръдка с комплимент целувка е 2 лева.

От 18.00 часа пък в ТЦ "Екселсиор" ще бъде открита фотоизложбата на Вяра Антонова "Уловени мигове". Програмата днес ще завърши с благотворителния концерт на Камен Донев и Оркестърчи в лятно кино "Орфей" от 20.00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).