Положителни ли са пробите за наркотици на шефа на "Трафик СОТ"?!

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
13:52 / 01.02.2022
9135
"Абсолютно тенденциозна и неотговаряща на истината" нарекоха от Прокуратурата информацията, разпространена в някои медии за положителните резултати от пробите за наркотици на шефа на "Трафик СОТ" Александър Апостолов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. До половин час прокуратурата ще разпространи вярната информация, обещаха от там.

Директорът на пловдивската полиция комисар Димитър Балев също побърза да се застрахова с това, че по случая има следствено дело, а не досъдебно производство и че при тях няма никаква информация, а само при следствието.

От вчера в медийното пространство се върти информацията, че пробите на собственика на "Трафик" Александър Апостолов са положителни за опиати. Резултатите са излезли след близо 10 месеца, откакто той бе спрян за проверка от пловдивски полицаи, докато шофира личния си автомобил. След тест с дръг чек, резултатът му за наличие на наркотици в организма бе положителен тогава. Апостолов бе задържан за 24 часа. 

В същото време полицаи извършиха обиск на дома му, където в гардероб откриха бяло прахообразно вещество и няколко таблетки ксанакс, обвити в бяла салфетка. След като бе пуснат от ареста той направи пресконференция, на която отрече да е употребявал наркотици. Пред очите на журналисти се подложи и на детектор на лъжата, който отчете, че Александър казва истината.

Той плати и да бъде тестван и от германска лаборатория, чийто резултат за наличие на упойващи вещества беше отрицателен. Собственикът на "Трафик" обвини публично полицията, че един от служителите, извършили обиск в апартамента му е подхвърлил салфетката с белия прах и таблетките.

Неизвестно как вчера отново излезе информацията, че лабораторията към Националния институт по криминалистика към МВР вече е готова с резултатите, които отново са положителни за опиати.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5):
01.02.2022 Прокуратурата: Спрямо Александър Апостолов не е повдигано обвинение за шофиране под въздействие на опиати
13.04.2021 Шефът на пловдивската полиция: Без компромис за престъпниците!
13.04.2021 Шефът на "Трафик СОТ": Не използвам наркотици, пия само хапчета за
кръвно
13.04.2021 Прокуратурата: В Пловдив е арестуван водач на "Мерцедес" заради наркотици
12.04.2021 Шеф на пловдивска охранителна фирма е задържан с наркотици
Още новини от Новини от Пловдив:
Богата културна програма, кебапчета и бира в парк "Лаута"
МВР министърът: Какво има да се коментира? Не виждате ли останкит...
Пловдив е един от най-големите доставчици на хранителни стоки
Британски студент, убил моторист, прояви претенции в Пловдив
Вижте как осъмна лобното място на Кристиан и Теодора на бул. "Рус...
Любимци на публиката идват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).