Полицията все още издирва виновника за днешната катастрофа, голфът бил служебен!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:34 / 18.09.2014
15994
Близо 10 часа след катастрофата на "Гладстон" полицията все още не е установила кой е шофирал голфа със софийска регистрация, причинил ПТП-то, научи Plovdiv24.bg.

"Работим, имаме насоки, надяваме се утре да разполагаме с повече сигурна информация. На този етап можем да кажем, че колата е била фирмена", бе лаконичният коментар от ОД МВР Пловдив.

Според непотвърдена информация във фолксвагена са били двама младежи на видима възраст 18-20 години. Съществуват предположения, че и двамата са били пияни или дрогирани в момента на случване на катастрофата.

Припомняме, че две пътнички в таксиметров автомобил пострадаха при катастрофа днес в Пловдив. Около 7 часа служители от сектор "Пътна полиция" били изпратени на сигнал за произшествието, настъпило в подлеза на ул. "Гладстон". 

Според първоначалната информация лек автомобил "Фолксваген Голф" със софийска регистрация, който се движил към бул. "Княгиня Мария Луиза", преминал през ограничителните колчета и навлязъл в лентата за насрещно движение. 

Там колата се сблъскала с таксиметров автомобил "Рено", завъртяла се и се ударила в ограда. В болница за преглед са били транспортирани две пловдивчанки на 36 години и на 56-години, които пътували в таксито. По-възрастната жена е хоспитализирана, а по-младата е изписана за домашно лечение. 

Таксито е управлявано от 43-годишен мъж от Пловдив. Той е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. Издирва са водачът на фолксвагена, който е изоставил колата и напуснал местопроизшествието. Работата по случая продължава.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (29)

Още по темата (2):
23.09.2014 Заловиха страхливия шофьор на голфа от катастрофата под Пощата
18.09.2014 "Голф" натресе челно такси в подлеза под Пощата, единият шофьор избяга
позорно!
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).