Полицаи към нищо неподозиращ шофьор след снощния екшън в Пловдив: Ти си виновен!

Автор: Васил Динев
Коментари (23)
11:53 / 21.03.2017
27131
Любопитни подробности за снощната катастрофа успя да научи Plovdiv24.bg от хора, озовали се на мястото на инцидента. Какво ни разказаха те за начина, по който е станало пътнотранспортното произшествие?

Лек автомобил "Форд" с водач на около 40 години се движи по улица "Богомил" от стадион "Христо Ботев" в посока центъра. Приближавайки кръстовището с улица "Родопи", шофьорът дава ляв мигач с намерение да направи въпросната маневра.

В същото време зад него се движи БМВ, управлявано от млад мъж на видима възраст 18-20 години. Той решава да изпревари форда. Вероятно тогава вижда мигача и за да избегне сблъсъка, се озовава във витрината на магазина. Първата кола остава в самото кръстовище, без да е имала съприкосновение с втората, а беемвето навярно се е движело с превишена скорост.

Пристигналите на място полицаи обаче взимат книжката на водача на форда, обяснявайки му, че той е виновен за сблъсъка. На другия шофьор е съставен акт за неправилно изпреварване. Репортер на сайта се свърза с ОД МВР Пловдив, откъдето не съобщиха подробности за ПТП-то. Оттам единствено заявиха, че лек автомобил БМВ се е блъснал в магазин, без да има пострадали или данни за употреба на алкохол.

Виж коментарите (23)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).