Полезни съвети за кърменето в курс за родителски умения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:45 / 10.04.2016
1376
Полезни съвети за кърменето ще получат бъдещите майки по време на Курса за родителски умения при д-р Диана Аргирова в заседателната зала на МБАЛ "Пловдив" днес от 10:00 часа. 

Той набира все повече желаещи заради практическата насоченост и възможността всеки от участващите да научи безплатно от водещ специалист-неонатолог отговорите на свои лични въпроси около грижата за новороденото. 

Сред най-дискутираните теми по време на курса са хигиената на бебето, храненето и режима му, къпането, облеклото, температурата у дома и разходките навън. 

Еднодневното "училище" за бъдещи мами и татковци се организира от Центъра за обществена подкрепа "За деца и родители" на фондация "За нашите деца", чийто екип винаги осигурява за курсистите книжки с информация за първите грижи за бебето. 

В курса могат да се включат и бъдещите баби и дядовци. А записването е на телефон 0889752566 при социалния работник от Центъра Нора Василева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).