Показват техника за преобразяване на коли в Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:10 / 26.08.2016
3911
Специализираната изложба "Автосвят" вече е в нов формат, който включва още атрактивни предложения за любителите на високи скорости. Освен автомобили, те ще видят технологии и техника за преобразяване на колите в специалната Тунинг зона, "мобилни къщи" в Караван салона и мощни озвучителни уредби в секцията "Кар аудио".

Изложбата "Автосвят", известна с премиерите на последни модели на световни производители, се организира в рамките на Международния технически панаир, който ще се проведе от 26 септември до 1 октомври в Пловдив. Тази година ще се представят дилърите на "Порше", "Мазерати", "Лексус", "Тойота", "Хюндай", "Ситроен", КИА, "Пежо", "Сеат", "Шкода", "Лада" и други марки.

Подготвени са съвместни инициативи с участници в изложбата за транспорт и автосервизно оборудване "Аутотех". За първи път се прави Тунинг зона, която ще бъде разположена в палата 3 на панаирния комплекс. Наред с експозициите ще има демонстрации на подобрения в колите. Новост е и секцията "Кар аудио", където в демонстрациите могат да се включат и посетители, за да усетят силата на звука от модерните системи.

Предвидена е и зона за любителите на водни и екстремни спортове с атрактивни лодки, джетове и АТВ-та. Състезателни мотоциклети "Дукати", пистови автомобили, които са участвали в ралита, и двуместен електромобил допълват екстравагантната колекция.

В Караван салона ще бъдат презентирани модерни кемпери и каравани. В момента те са хит в туризма и нова ниша за бизнес, тъй като се купуват не само за пътешествия, а и за отдаване под наем.

Към посетителите специалисти са ориентирани експозициите от автобуси и микробуси, товарни и специализирани автомобили в "Автосвят", както и щандовете за резервни части, гаражно и сервизно оборудване, съоръжения и продукти за бензиностанции и газостанции от "Аутотех". Така двете изложби представят пълна панорама на новостите от отрасъла.

Освен тях, в Международен панаир Пловдив ще бъдат разположени още девет специализирани изложения. Водещи компании ще покажат технологии, техника, продукти и услуги в областта на строителството, машиностроенето, електрониката, електротехниката, енергетиката, екологията, роботиката, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост. Очакват се близо 40 000 посетители от България и чужбина да разгледат деловия форум за инвестиционни стоки и технологии, който е сред най-авторитетните в Югоизточна Европа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).