Под прожекторите: Чочо и Ангела - двойката, която скандализира Пловдив и страната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
10:50 / 22.10.2017
51088
Жена на каишка - предаването "Ничия земя" по Нова тв разшири още повече картината за Чочо и Ангела - нестандартните влюбени, разхождащи се с каишка. Той е пловдивчанин, тя е от Смолян, но живее в Пловдив.

Както е модерно да се казва, те взривиха социалните мрежи през лятото, появявайки се в Слънчев бряг - емблемата на разгулния живот - на каишка. Тя беше на каишката, а той - на другия й край. Ексцентричност, нескопосан опит за привличане на внимание, публично унижение или странен начин да засвидетелстваш любов и привързаност?

Елена Чопакова разказва една история, която ще възбуди интерес у психолози, психиатри, анализатори, феминисти, фетишисти, домакини, мачовци и обикновени зяпачи.

Дали ги разбирате или не - синджирът весело подрънква, докато челюстите на хората увисват по улиците на Пловдив. Нашата огромна изненада от разговора с Чочо и Ангела е, че те не искат да демонстрират разврат, а моногамност. Синджирът не е робство, а партньорство. Каишката за тях прилича на халка. Може би всички сме на каишки, само веригата на някои от нас е достатъчно дълга, за да я бъркаме със свобода. Може би каишката топли, а не стяга. Може би Чочо и Ангела са много по-щастливи от двойките с невидими каишки. Може би - времето ще покаже дали веригата няма да се скъса.

Ако има някаква поука в този епизод на "Ничия земя", то тя би била, че Ангела - жената на каишка, дава един възможен отговор на вечната и неразгадана загадка какво искат жените - може би жените искат сигурност, а не свобода.


Виж коментарите (30)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).