Почина човекът, който никога не каза лоша дума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:48 / 15.02.2022
118047
След кратко боледуване и настъпили усложнения ни напусна Георги Семерджиев. Близки и приятели днес го изпратиха към вечния му път.

Жоро Водния дух, както го наричаха приятелите, беше сред най-добрите специалисти във ВиК сектора. Един от най-успешните директори на ВиК – Пловдив. По негово време дружеството си стъпи на краката и оттогава е сред най-добрите водни оператори у нас. Георги Семерджиев възроди идеята за чиста вода за Пловдив и региона от каскадата на язовир Въча, а част от високопроходимите пикапи, които бригадите на на ВиК ползват сега, са купувани по негово време.

Жоро беше човек на живота, душата на компанията, където и да идеше. Готов на всичко за приятелите. Вадеше интересни истории една след друга и още по-интересно ги разказваше. Добросърдечен, усмихнат, винаги готов да помогне, никога не каза лоша дума, даже на тези, които му сториха доста злини през последните години. Чувството му за хумор беше пословично. Умееше да се шегува с всичко, даже със себе си.

Екипът на Plovdiv24.bg изказва искрените си съболезнования на семейството и близките на Георги Семерджиев.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Спират движението по 3 улици и променят маршрутите на 7 линии
Земетресение на 7 км от Пловдив
Вижте с какво пристигна на бала си в Пловдив дъщерята на транспор...
Потресаващи кадри от пристигането на три абитуриентки пред Новоте...
В Пловдив попитаха банкера Хампарцумян има ли имотен балон и какв...
Хубави абитуриенти обраха точките пред най-високия хотел в Пловди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).