Почерпен годеник счупи гръбнака на 17-годишната си любима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
20:17 / 04.05.2016
24723
Момиче от Перущица е с фрактура на гръбнака, след като пийналият й любим се блъснал с колата си в дърво. Пострадалата пътувала на предната дясна седалка. 

Инцидентът станал след годежа на двойката. Шофьорът се отървал без драскотина, а 17-годишната Роза Илиева е настанена в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

"Пациентката е със счупен втори поясен прешлен. Ще й бъде сложен титаниев имплант за стабилизиране на гръбнака", коментира шефът на клиниката по ортопедия проф. д-р Владимир Ставрев. 

По думите му фрагмент от засегнатия прешлен се е отчупил и е попаднал в гръбначно-мозъчния канал. Без операция парчето ще затисне нервите и девойката ще се парализира. 

Според проф. Ставрев още на четвъртия ден след хирургична интервенция тя ще е в състояние да се движи. Възстановяването й ще отнеме от 4 до 6 месеца, заради което сватбата ще трябва да се отложи.



Източник: в. "24 часа"

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).