Пловдивско семейство преживя истински шок в сватбения си ден, помоли за помощ

Автор: Мариана Панчева
Коментари (10)
10:20 / 06.05.2017
51539
Георги и Василена Чочеви са пловдивско семейство, станало жертва на крадци по време на един от най-щастливите моменти в живота им - сватбения ден.

Двойката се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже неволите си, да сподели възмущението си, че разследването се върти в кръг близо две години, да помоли за помощ и не на последно място - да призове пловдивчани да пазят личните си вещи. 

Сагата със семейство Чочеви започва през септември 2015 година. 

"Точно, когато сключихме граждански брак", споделя младата жена. Докато щастливите младоженци се снимат пред обредния дом, чантата на булката - с куп лични документи, телефони, пари в брой и две дебитни карти, изчезва. 

Още същия ден от едната карта е изтеглена сумата от около 2000 лева.

От разследващите Георги разбира, че камерите на банкоматите в района на Дома на младоженците са засекли жена и мъж с детска количка, за които се предполага, че са извършителите. 

Установено теглене от картата от два банкомата - на ул. "Янко Сакъзов" и банкомат до сладкарница "Неделя" край бул. "Шести септември". Според разследващите са изискани записите от камерите, на които се вижда точно тази двойка с детето. 

Защо обаче напредък по случая няма, защо снимките не се разпространяват, защо не се иска съдействие на пловдивчани за откриване на виновните, пострадалите от наглата кражба Георги и Василена не разбират. 




Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).