Пловдивският съд се споразумя с некоректен търговец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:57 / 14.03.2017
2149
Районен съд Пловдив одобри споразумение между Районна прокуратура и Людмил Козарски и защитника му, с което Людмил Козарски е признат за виновен за престъпление по чл. 172 б, ал. 1 от НК за това, че на 10.09.2014 г. в Пловдив като пълномощник на търговеца ЕТ "Юнона" в търговски обект в Търговски център "Илиянци" на "Брезовско шосе", без съгласието на притежателите на изключителното право на марките - "Dsquared", "Hugo Boss", "Tommy Hilfiger Licensing", "The Polo", "Lacoste", "Louis Vuiotton Malletier", ги е използвал без правно основание в търговската си дейност, като е предлагал за продажба и е съхранявал 36 броя спортни екипи, 9 броя спортни горнища, 4 спортни долнища и 36 броя блузи, всичко на обща стойност 11 230 лв.

За така извършеното от подсъдимия Людмил Козарски престъпление по чл. 172 б, ал.1 от НК му е определено и наложено наказание при условията на чл. 55 ал.1 т.2 б. "б" и ал.3 от НК пробация със следните пробационни мерки:

1. Задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 6 месеца, включваща явяване и подписване на осъдения пред пробационен служител с периодичност два пъти седмично.

2. Задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от 6 месеца. Определението е окончателно. 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).