Пловдивските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:20 / 21.04.2016
1910
Българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits на 2 декември в зала 1 на НДК, а ден след това, на 3 декември, в Колодрума в Пловдив. Това е възможно благодарение на дългогодишния член на легендарната банда Chris White, съвместно с няколко музиканти от световна величина. Те ще пресъздадат непреходния дух на богатото творчество на групата във впечатляващият концерт на The Dire Straits Experience.

Билетите за двете дати у нас влизат в продажба от утре. Ценовите категории за концерта на 2 декември в зала 1 на НДК са от 30 лв. до 80 лв., а тези в Пловдив - зала Колодрум - от 30 лв. до 50 лв. в зависимост от местоположенията в залите. В Пловдив билети ще се предлагат на касата пред Общината.

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува за пръв път у нас с дата в Русе.

Преди концертите в София и Пловдив през декември, Chris White и компания имат мини турнета във Великобритания и Холандия.

Над 35 години изминаха от времето, когато прозвучаха началните нотки на Sultans Of Swing. Непосредствено след това светът се запозна с невероятно въздействащите песни и се гмурна в музикалната вселена на Dire Straits.

Бандата се раздели преди повече от 20 години, но ни завеща каталог с някои от най-великите композиции и музикални изпълнения в рок историята. Славата им продължава да расте: продажбите от над 120 милиона албума нараства непрестанно, докато младите фенове тепърва откриват музиката и се присъединяват към впечатляващия брой последователи на бандата.

Сега феновете на Dire Straits в София и Пловдив ще имат уникалната възможност да чуят на живо неподвластните на времето и болезнено красиви песни на бандата. Едно незаменимо изживяване за многобройните български фенове, докоснали се до музиката на една от най-великите групи за всички времена!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).